Coworking Bunyola

Amb molta il·lusió, s’ha reformat l’antic teatre i cinema de Bunyola, on hi tenim les nostres noves oficines i un gran espai COWORKING BUNYOLA, a més de la nova sala Sport Atenas Bunyola, amb dança, aeròbic i pilates, que té descompte per als usuaris del coworking.

Hi llogam taules o despatxos complets, amb zones comunes compartides: cuina, bany, sala de juntes i terrassa chill out, tot adaptat a persones amb mobilitat reduïda, i amb ascensor desde el carrer. Empreses i particulars interessats, demanau-nos preus i informació a la nostra oficina actual: 971 14 83 70.

Pensam que aquest concepte és el futur, i ens motiva poder fer-ho realitat, oferint llocs de treball, reunió i cooperació, i així dinamitzar l’economia del nostre municipi.

Un Coworking és una forma de treball que permet tant a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball (tant físic com virtual) per tal de desenvolupar els seus projectes professionals, al mateix temps que fomentar projectes conjunts.

Follow by Email
Facebook
Instagram